Timmerfabriek De Boer

Timmerfabriek De Boer, hét adres voor ambachtelijk vakwerk.
Zij maken alle houtproducten voor nieuwbouw, renovatie en onderhoud van woningen en bedrijfspanden. Ze zijn gespecialiseerd in kozijnen, ramen, deuren en trappen. Daarnaast maken ze diverse houtproducten, zoals garagedeuren, dakkapellen, serres, schuif- en winkelpuien, balkonhekken, lijstwerk en verder kunnen ze alles maken en leveren, zo lang het maar van hout is.

Timmerfabriek De Boer plaatst de dakkapellen, dakgoten, kozijnen, deuren en ramen die bij hen in de fabriek worden gemaakt. Kortom het complete plaatje met afwerking en inclusief de benodigde isolatie, beglazing en grondverf.

De materialen worden door het bouwteam geplaatst en compleet aan de binnen- en buitenzijde afgewerkt met de afgesproken materialen en details. Dit is inclusief zinkwerk voor de goten, dakpannen voor sleepdaken of bitumen voor de vlakke daken. U kunt er ook voor kiezen om de plaatsing zelf uit te voeren.

Al deze producten leveren wij aan bedrijven en particulieren. Op tijd en op maat. Volgens standaard specificaties, of naar uw eigen idee en ontwerp.

Adres
Wierdaweg 10
9951 TM Winsum
Telefoon
0595443557
E-mailadres
info@timmerfabriekdeboer.nl
Website
www.timmerfabriekdeboer.nl/

Top