Time Out Kappers

Time Out Kappers:
‘Je haar verdient veel aandacht en kan het beste gecreëerd worden door vakmensen met liefde voor hun ambacht. Wij zijn ervan overtuigd dat als een kapsel bij de uitstraling en het imago van een persoon past, hij/zij zelfverzekerder. trotser en dus blijer is. Wij bezitten de kennis en kunde om jou op je mooist te laten stralen. Wij bieden een hoge service en zorg met een persoonlijke touch in een aangename ambiance. Naast een hoge vakkennis vinden wij mensenkennis net zo belangrijk. We luisteren goed naar je en vertalen je wensen in het mooist haalbare resultaat.

Respect voor de kwaliteit van haar en huid staat voorop. Wij maken uitsluitend gebruik van de beste professionele producten.Wij geven altijd een eerlijk advies. Wij willen ook graag dat je thuis alleen het beste voor je haar gebruikt. Als waardering voor je loyaliteit hebben we een Privilege systeem. Je spaart automatisch punten over elke euro die jij bij ons besteed voor extra voordeel op professionele producten.

Vanzelfsprekend blijven wij bij in ons vak en trainen wij veel in onze eigen studio. Hiernaast is er binnen elke salon de ruimte om onze individuele talenten te ontwikkelen.

We zijn kleurexperts in de kleuringen van L’Oreal Professional en je krijgt bij ons gegarandeerd de mooiste en beste kleuring, en speciaal voor jou maken we elke kleuring gepersonaliseerd op maat.

Je kan online je afspraak boeken op via onze App. Gemak staat daarbij centraal, je afspraak is in een handomdraai gemaakt. We verrassen je graag elke keer opnieuw als je bij ons bent. We hebben tweemaandelijkse thema’s in de salon waar wij een aantrekkelijk aanbod voor jou aan koppelen.’

Adres
Nieuwstraat 48
9951 EJ Winsum
Telefoon
0595441562
E-mailadres
winsum@timeoutkappers.nl
Website
www.timeoutkappers.nl/

Top