Sport- en Activiteitencentrum Veldwijk

Sport-, fitness- en activiteitencentrum Veldwijk in Winsum is een modern en multifunctioneel centrum, dat is afgestemd op de behoeften van de klanten. In het sport- en fitnesscentrum kan iedereen op een prettige manier werken aan zijn gezondheid, fysieke en mentale gesteldheid, ongeacht zijn/haar gewicht, conditie, lichaamsbouw of leeftijd. Topsport of recreatieve sport, individueel of in groepsverband.

Alle activiteiten kunnen een bijdrage leveren aan uw fitheid en vitaliteit. Het is hierbij wel van belang dat u het juiste programma kiest en op de juiste intensiteit gaat bewegen. Sport,- fitness- en activiteitencentrum Veldwijk helpt u graag bij het maken van de juiste keuze.

Bij voorkeur maken ze een afspraak met u, zodat er in alle rust en onder het genot van een kopje koffie besproken kan worden wat uw doelstellingen zijn en welke beweegprogramma’s daarin het meeste kunnen bijdragen. Uiteindelijk beslist u natuurlijk zelf wat u gaat doen.
Sport- en fitness- en activiteitencentrum Veldwijk biedt een groot aantal sportieve activiteiten voor jong en oud. Van spinning, (cardio)fitness, circuittraining, BBB-training, clubyoga, bodypump tot steps, UIC spinning, Zumba, streetdance en nog veel meer. Dat alles op een buitengewone mooie locatie.

Adres
Onderdendamsterweg 34
9951 TD Winsum
Telefoon
0595443231
E-mailadres
info@veldwijkwinsum.nl
Website
www.veldwijkwinsum.nl/

Top