NOORD finance B.V.

Meer grip op je financiën, lagere accountantskosten en een gestructureerde boekhouding

Financiën zijn de basis van elk bedrijf, maar boekhouden is meestal niet de passie van de ondernemer. Als MKB-bedrijf ben je te groot om de boekhouding er ‘even’ zelf bij te doen, maar heb je vaak niet de middelen om een goede controller in dienst te nemen. Het gevolg; geen grip op je financiën, te hoge accountantskosten en een niet overzichtelijke boekhouding.

Dé reden waarom NOORD Finance maatwerk levert met interim (en parttime) financiële diensten in verschillende sectoren. Met meer dan twintig jaar ervaring weet Gerard Mulder van NOORD Finance precies hoe hij een boekhouding snel op orde kan krijgen, stuurt hij gemakkelijk de financieel medewerker aan en/of is hij de schakel tussen jou als ondernemer en de accountant. Zo profiteer je wel van de kennis van een ervaren controller, maar betaal je alleen de uren die nodig zijn.

Maand- en kwartaalrapportages worden in overleg gemaakt en zijn maatwerk voor jouw bedrijf. Daardoor ben je altijd snel op de hoogte van de financiële stand van zaken, en kun je sneller bijsturen. Daarnaast verzorgt NOORD Finance de btw-aangiftes en bereiden ze de jaarrekening voor. Zo krijg je meer grip op je financiën, lagere accountantskosten en een gestructureerde boekhouding.

NOORD Finance, hét financiële kantoor voor het MKB!

Adres
Sien Jensemalaan 34
9951 NG Winsum
Telefoon
0503052620
E-mailadres
info@noordfinance.nl
Top