Makelaardij Hamming

Makelaardij Hamming is aangesloten bij de NVM, de grootste brancheorganisatie in de makelaardij. Dankzij de NVM beschikken ze niet alleen over een uitgebreid collegiaal netwerk, maar ook over de meeste uitgebreide marktinformatie (kwantitatief en kwalitatief), een juridisch kader en continue training. Bovendien is de NVM de drijvende kracht achter Funda, de grootste woningsite van Nederland.

Makelaardij Hamming staat garant voor een optimale service en een klantvriendelijke benadering.

Voor wat betreft de bemiddeling bij aan- of verkoop van woningen en bedrijfspanden maken ze succesvol gebruik van hun uitgebreide relatienetwerk.

Ze leveren maatwerk, geheel afgestemd op uw mensen en mogelijkheden. Zo kunt u hen inschakelen voor de bemiddeling bij aankoop, verkoop, huur en verhuur van zowel particulier als zakelijk onroerend goed. Ook als u vragen heeft, kunt u bij Makelaardij Hamming terecht. Ze doen waar ze goed in zijn. Ze kennen de markt en het gebied van binnenuit, ze wonen en werken er!

Makelaardij Hamming is deskundig op het gebied van:
– De aankoop en verkoop van uw woonhuis, recreatiewoning of bedrijfspand.
– De aankoop en verkoop va nieuwbouwwoningen.
– De aankoop en verhuur van uw huis of bedrijfspand.
– De taxatie van uw (aanstaande) onroerend goed.

In samenwerking met gerenommeerde adviseurs kan Makelaardij Hamming u advies geven met betrekking tot de financiering en verzekering van uw woning. Het is doel is om u te voorzien van de beste hypotheek of verzekering tegen de voor u gunstigste voorwaarden. Het uitgangspunt is uw persoonlijke (financiële) situatie nu en in de toekomst.

Adres
Munsterweg 18
9951 JA Winsum
Telefoon
0595444430
E-mailadres
info@makelaardijhamming.nl
Website
www.makelaardijhamming.nl/

Top