Herberg Gouden Karper

Wist u dat:
Herberg Gouden Karper zoveel mogelijk met lokale producten werkt. De dagverse vis rechtstreeks uit de Noordzee komt via “TS31”.
Daarnaast serveren ze voor bij de koffie dagverse en huisgemaakt appeltaart en aardbeientaart. Natuurlijk met een lekkere toef slagroom!
Daarnaast hebben ze diverse koffies, ook met heerlijke likeuren en/of smaken erdoor, denk aan: Koffie De Gouden Karper of een Latte Machiato met Karamel.

Elke maand is er een muziekactiviteit te beleven. Live optredens, entertainment, noem het maar op. Houd dus de agenda in de gaten! Ook kunt u via Twitter en Facebook volgen wat er te beleven is bij de Gouden Karper. Indien u zelf graag wilt komen optreden, mail de Gouden Karper dan, ze staan hier graag voor open!

Elke maand staat er een nieuw menu op de krijtborden, dit buitenom de basismenukaart. Op het maandmenu staan diverse seizoensgerelateerde producten en gerechten. Denk aan een aspergesoep of een zomerse salade. Bekijk de borden binnen in de Gouden Karper, of bekijk ze op Twitter en Facebook.

Adres
Hoofdstraat Winsum 5
9951 AA Winsum
Telefoon
0595744060
E-mailadres
info@goudenkarper.nl
Website
www.goudenkarper.nl/

Top