Geertsema Slaapcomfort

Er gaat wel degelijk iets boven Groningen…
Dat dit geen loze kreet is, mag blijken uit het unieke concept en inrichting van een van de grootste slaapspeciaalzaken in Noord-Nederland. Bij Geertsema Slaapcomfort krijgt het bed de plaats die het verdient. Tijd, aandacht en privacy in combinatie met de beste merken en het advies van mensen die hun vak kennen, zijn kernbegrippen in onze eigentijdse visie op slaapvoorlichting.

Slapen à la carte
Het ultieme slaapcomfort: het is een wetenschap, maar geen exacte. Logisch. Elk lichaam is uniek. Bouw, lengte, gewicht, wervelkolom, leeftijd, man, vrouw… Wat goed is voor u, is niet direct geschikt voor iemand anders. Geertsema beseft dat. En ontwikkelt daarom flexibele slaapoplossingen die maximaal inspelen op uw individuele slaapbehoefte.

Uitgaan van úw lichaam
Geertsema heeft een jarenlange ervaring in de advisering van matrassen, lattenbodems, boxsprings en hoofdkussens. De bouw van uw lichaam en uw specifieke informatie vormen steevast ons uitgangspunt met als doel u een goede slaaphouding en heerlijk slaapgevoel bezorgen. Optimale ondersteuning, een uitgebalanceerde tegendruk én de keuze voor kwaliteitsvolle en duurzame materialen geven die impuls.

Heel wat nachtjes slapen
Ontwerpen, onderzoeken, testen, bijsturen… De slaapexperts van Geertsema gaan niet over één nacht ijs. Specialisten op het gebied van slaap ergonomie en slaapstoornissen leveren de kennis en scholen hen bij in de ontwikkelingen die er zijn. Zij doen onderzoek naar nieuwe technieken waarbij testslapers, die soms maanden achter elkaar van de ontwikkelde systemen gebruik maken, veel informatie opleveren. De rol van de ondersteuning vanuit de bodem blijkt een grote rol te spelen bij een juiste lighouding. Pas wanneer ze volledig tevreden zijn, komen ze op de markt. Klaar om u een heerlijke nachtrust te bezorgen.

Adres
Het Aanleg 7
9951 SJ Winsum
Telefoon
0595444344
E-mailadres
info@geertsemaslaapcomfort.nl
Website
geertsemaslaapcomfort.nl//

Top