enBubbels

Als nieuwe ondernemer in het mooiste dorp van Nederland wil ik graag mijn verhaal met jullie te delen.

In augustus 2022 heb ik mijn kookworkshops weer opgepakt, na een verhuizing vanuit de Randstad en corona, omdat we een heel bijzonder en inspirerend pand hebben kunnen betrekken in Winsum. Het gaat om een gedeelte van de oude stoomtimmerfabriek ‘De Volharding’ aan de Trekweg naar Onderdendam 5C, vlakbij het centrum en op 250 meter van het station!

We zagen het pand en waren er op slag verliefd op. Een deel van de ruimte boven hebben we omgetoverd tot een sfeervolle kookstudio waar ik mijn kookworkshops en wijnproeverijen geef. De loods is een geweldige ruimte met volop mogelijkheden.

Vanaf 2011 geef ik al kleinschalige kookworkshops. Daarnaast importeer ik champagne en wijn en geef daar wijnproeverijen mee (ook op locatie) en ik doe wedding- en eventplanning.

Dit alles onder de naam &Bubbels. &Bubbels omdat ik vind dat je niets in het leven zonder bubbels kan doen!

Naast ‘Tapas, koken buiten de landsgrenzen!’, ‘Japans; meer dan alleen Sushi’ en ‘Grieks; ontdek de wereld van de pikilia’ heb ik ook de ‘Pronkjewail, de eerlijke Groninger keuken’ gelanceerd. Alle kookworkshops zijn gezellig, interactief en leerzaam. Het unieke is dat ik kookworkshops geef vanaf 2 personen!

 

Ik wil dan ook heel graag mijn passie voor koken en wijn delen met mijn mede-Hogelandsters!

Adres
Trekweg naar Onderdendam 5c
9951 TE Winsum
Telefoon
0646260726
E-mailadres
info@enBubbels.nl
Website
www.enbubbels.nl/

Top