Bouwman Financieel Advies

Gertjan en Jacomien Bouwman:
“Met tien jaar ervaring bij drie verzekeringskantoren, en alle benodigde diploma’s op zak, is het tijd voor een volgende stap: ons eigen kantoor.
Onder de naam Bouwman Financieel Advies gaan we de markt op. Wij willen ons onderscheiden in eerlijkheid en betrouwbaarheid. En niet zonder reden. Veel mensen vinden verzekeringen en alles wat daarmee te maken heeft, maar saaie of moeilijke materie, maar toch willen ze alles wel goed geregeld hebben. Vaak is het dan een kwestie van vertrouwen in de persoon die de verzekeringen regelt.
Wij kunnen bemiddelen in producten van bijna alle banken en verzekeraars in Nederland. Mede daardoor kunnen we altijd de goedkoopste oplossing bieden tegen de beste voorwaarden. Als Bouwman Financieel Advies willen we een partner zijn waar je terecht op kunt vertrouwen. Samen met u willen we bekijken wat u echt belangrijk vindt, en wat voor u noodzakelijk en minder noodzakelijk is om te verzekeren. Wij hechten waarde aan een lange vertrouwensrelatie, daarom mag u een eerlijk en goed advies van ons verwachten.”

Bouwman Financieel Advies verzekert wat je lief is!

Adres
Ranumerweg 20
9951 ST Winsum
Telefoon
0595444394
E-mailadres
info@verzekerwatjeliefis.nl
Website
www.bouwmanfinancieeladvies.nl/

Top