Juwelier Pannekoek

Juwelier Pannekoek is een familiebedrijf en vindt zijn oorsprong in 1908. De huidige eigenaren zijn de vierde generatie, en zijn sinds 2009 de trotse opvolgers van vader Paul Pannekoek. Al meer dan 100 jaar is de zaak gevestigd in Winsum. Sinds 1920 zit de zaak in het pand bij ‘De Boog’ in het centrum van het dorp.
In de beginperiode werden er voornamelijk klokken, wekkers, barometers en horloges verkocht. In de loop der jaren heeft de zaak zich ontwikkelt tot een professionele zaak met een breed assortiment van horloges en sieraden. Naast een mooie, tijdloze basiscollectie voeren zij merken als: Seiko, Pulsar, Jacob Jensen, Danish Design, Alfex, Ice-Watch, M&M, Trollbeads, Rabinovich, Quoins, Pandora, Zinzi en Piccolo. De collectie wordt altijd met de grootste zorgvuldigheid samengesteld in combinatie met de laatste trends. Het grootste gedeelte van onze collectie vindt u in de webshop. Met betrekking tot trouwringen adviseren wij u om bij u langs te komen in de zaak voor een persoonlijke beleving.
Naast het assortiment kunt u ook bij Juwelier Pannekoek terecht voor reparaties van sieraden, horloges en klokken. Voorheen werden bijna alle reparaties aan huis uitgevoerd door Paul Pannekoek. Op dit moment hebben ze drie verschillende mensen die reparaties uitvoeren. Naast de verkoop, zijn we ook gespecialiseerd in de inkoop van oud goud. Juwelier Pannekoek zal uw goud zorgvuldig testen en ze geven gegarandeerd een goede prijs.

Het doel is om samen met de klant het ideale horloge of sieraad te vinden, passend bij de gelegenheid. Daarbij hechten ze grote waarde aan klantvriendelijkheid en service.

Adres
Hoofdstraat Obergum 2
9951 AH Winsum
Telefoon
0595441433
E-mailadres
info@juwelierpannekoek.nl
Website
www.juwelierpannekoek.nl/

Top