Het Spijslokaal

Ons sfeervolle Grand Café, restaurant met auditorium (zaal) is gevestigd in de prachtige oude bewaarschool met nostalgische gymzaal van Openluchtluchtmuseum het Hoogeland.  Het gebouw ontstond in 1903 en is een Rijksmonument.

Bij Grand Café het Spijslokaal kunt u genieten van een kopje koffie, gebak, een drankje en diverse gerechten. Indien u alleen  het Spijslokaal wilt bezoeken en niet het Openluchtmuseum, dan kan dat natuurlijk. Het restaurant heeft een eigen ingang aan het Oosterkerkpad 3.
Feestlocatie.
Wij serveren, verzorgen uw:
Diner, Lunch, Brunch, High Tea, Afternoon Tea, “Grunneger Kovvietoavel”, Receptie, Jubileum, Afscheidsborrel, Proeverij, Buffet enzovoorts.
Vergaderen.
Het Spijslokaal beschikt over een aparte vergaderzaal. Deze is geschikt voor een groep tot 80 personen. De tot auditorium verbouwde nostalgische gymzaal is zeer sfeervol, heeft hoge ramen en is rustig gelegen. U heeft beschikking over audiovisuele hulpmiddelen voor uw presentatie. Het Spijslokaal ligt op loopafstand van station Warffum.
Goed bereikbaar voor mindervaliden.
Voor grotere groepen bestaat de mogelijkheid om uit te wijken naar een ruimere locatie. (monumentale kerk op loopafstand)
Speciale arrangementen voor groepen.
Speciale arrangementen voor touroperators.
Adres
Oosterkerkpad 3
9989 AH Warffum
Telefoon
0612328593
E-mailadres
spijslokaal@ziggo.nl
Top